Proje Kısa Açıklama

Osmanoğlu Yardımlaşma Derneği kurban emanetlerinizi  Afrikada Burkina Faso ve Tanzanya’da ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak insanların mutluluğuna ortak oluyor.

Afrika Kurban Bağışı

by Edip Vardarlı

• 1.000.000,00

Hedeflenen Bağış
  • 330.360,00

Toplanan Bağış

Süre
  • Target Goal

Bağış Sonu
Bağış Yüzde Oranı :
En az miktar ₺4200 En fazla miktar ₺12600 Put a valid number

Edip Vardarlı

9 Projeler | 0 Beğenilenler

Proje Hakkında

Bağış yaptıktan sonra açıklama kısmına Kurbanın adına kesileceği kişi adı ve soyadını yazmanız gerekmektedir.

Değerli bağışcılarımız  kesmek istediğiniz büyükbaş ve küçükbaş hisse bedellerini, internet sitemizin online bağış bölümünden kredi kartı ile gerçekleştitebilirsiniz.

“Onların ne etleri ne de kanları Allah’a ulaşır; fakat O’na sadece sizin takvanız ulaşır. Sizi hidayete erdirdiğinden dolayı Allah’ı büyük tanıyasınız diye O, bu hayvanları böylece sizin istifadenize verdi. (Ey Muhammed) Muhsin olanları müjdele!” (HAC, 37)
Allah’a yakınlaşmaya vesile olan şey anlamına gelen kurban, birçok güzelliği ve manayı içerisinde barındırması bakımından da önemlidir.  Kurban olur insan, kestiği/kestirdiği kurbanlar ile. Ulaşır takvası ve niyeti ameliyle beraber. Yaklaşır Allah’a, yakınlaşır kardeşlerine onları görmese bile.
Bu şuur ve ihlasla,
Keseceği kurbanı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen vatandaşlarımıza yardımcı olmak, bu ibadetin dini hükümler doğrultusunda ve amacına uygun şekilde ifasını sağlamak için “Osmanoğlu Yardımlaşma Derneği” vekâlet yoluyla kurban kesim organizasyonu düzenlenmektedir.
Vekâletini aldığımız adak, akika ve şükür kurbanlarınızı, ülkemizde ve yurt dışında İslami usullere göre “Osmanoğlu Yardımlaşma Derneği güvencesiyle” kesiyoruz ve dağıtıyoruz.
Osmanoğlu Yardımlaşma Derneği ne vekalet yoluyla verdiğiniz adak, akika ve şükür kurbanlarınız ortalama 1 ay içerisinde, Vacip Kurbanlarınız bayramın ilk 3 günü içerisinde kesilerek Whatsapp veya SMS yoluyla bilgilendirme yapılmaktadır

Afrika Burkina Faso 115 euro
Afrika Tanzanya için 115 euro