Kurban Bağışları

Osmanoğlu Yardımlaşma Derneği kurban emanetlerinizi  Filistin, Hatay, Burkina Faso ve Tanzanya’da ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak insanların mutluluğuna ortak oluyor.

Kesimlerimiz Filistin için Mısır’da yapılacaktır. Bağış yaptıktan sonra açıklama kısmına Kurbanın adına kesileceği kişi adı ve soyadını yazmanız gerekmektedir.

Filistin için Büyük Baş Hisse için bedel 8730TL dir. Bağış kutusunda ki bedeli silip bu bedeli girerek ödeme yapabilirsiniz. Açıklama kısmına hisse olduğunu belirtmeniz gerekmektedir.

Değerli bağışcılarımız  kesmek istediğiniz büyükbaş ve küçükbaş hisse bedellerini, internet sitemizin online bağış bölümünden kredi kartı ile gerçekleştitebilirsiniz.

“Onların ne etleri ne de kanları Allah’a ulaşır; fakat O’na sadece sizin takvanız ulaşır. Sizi hidayete erdirdiğinden dolayı Allah’ı büyük tanıyasınız diye O, bu hayvanları böylece sizin istifadenize verdi. (Ey Muhammed) Muhsin olanları müjdele!” (HAC, 37)
Allah’a yakınlaşmaya vesile olan şey anlamına gelen kurban, birçok güzelliği ve manayı içerisinde barındırması bakımından da önemlidir.  Kurban olur insan, kestiği/kestirdiği kurbanlar ile. Ulaşır takvası ve niyeti ameliyle beraber. Yaklaşır Allah’a, yakınlaşır kardeşlerine onları görmese bile.
Bu şuur ve ihlasla,
Keseceği kurbanı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyen vatandaşlarımıza yardımcı olmak, bu ibadetin dini hükümler doğrultusunda ve amacına uygun şekilde ifasını sağlamak için “Osmanoğlu Yardımlaşma Derneği” vekâlet yoluyla kurban kesim organizasyonu düzenlenmektedir.
Vekâletini aldığımız adak, akika ve şükür kurbanlarınızı, ülkemizde ve yurt dışında İslami usullere göre “Osmanoğlu Yardımlaşma Derneği güvencesiyle” kesiyoruz ve dağıtıyoruz.
Osmanoğlu Yardımlaşma Derneği ne vekalet yoluyla verdiğiniz adak, akika ve şükür kurbanlarınız ortalama 1 ay içerisinde, Vacip Kurbanlarınız bayramın ilk 3 günü içerisinde kesilerek Whatsapp veya SMS yoluyla bilgilendirme yapılmaktadır

Kurban bağışlarınız için bağış hattımızı arayarak bilgi alabilirsiniz.

0549 114 1453